Kaupunkikelpoiset kumisaappaat – sadekelien tärkein asuste!

Posted on

Sateisten päivien ehdoton ykkösasuste on kaupunkikelpoiset kumisaappaat. Sellaiset, joilla voi huoletta marssia vaikkapa museoon tai kahville, mutta jotka pitävät varpaat kuivina lätäköstä toiseen pomppiessa. Kuulostaako mahdottomalta yhtälöltä? Sitä se ei onneksi ole, sillä yhä useampi kenkämerkki on ottanut valikoimaansa näitä astetta tyylikkäämpiä kumisaappaita!

Kaupunkikelpoiset kumisaappaat

Kaupunkikelpoiset kumisaappaat ovat sellaiset, jotka kaukaa katsottuna näyttävät aivan tavallisilta nilkkureilta. Nämä on helppo yhdistää asuun kuin asuun – pukeudut niin kuin muutenkin, mutta helposti kastuvien nahkakenkien sijasta vedät jalkaasi säähän sopivat kumpparit! Itse puen kumisaappaiden kanssa usein myös suuren lierihatun, joka suojaa kasvoja ja hiuksia siinä missä kumpparit varpaita. Sateisesta säästä on huomattavasti mukavampi nauttia, kun jalat ja hiukset pysyvät kuivina – tyylistä tinkimättä. 

DAY Birger et Mikkelsenin kumisaappaat tilattu Zalandosta, Acnen villahuivi ja hattu hankittu second handina Zadaasta ja Marimekon sateenvarjo Stockalta.

Etsitkö itsellesi täydellisiä kumisaappaita? Kurkkaa omat suosikkini tästä postauksesta!