Luo tyyli: Célinen vintage-henkinen syyslook

Posted on

Kirjoitin alkuviikosta postauksen Célinen upeasta syysmallistosta, johon olen tällä hetkellä täysin hullaantunut. Koska kyseinen mallisto on syksyn merkittävin tyyli-inspiraationi, päätin koota sen innoittamana vielä pienen kollaasin niistä vaatekappaleista, joilla kyseisen lookin saa toteutettua.

Itseäni kiehtoo tällä hetkellä etenkin pillifarkkujen ja persoonallisen vintagejakun yhdistelmä, mutta aion testata myös klassisen ruutuhameen sekä valkoisen villapaidan liittoa. Tänä syksynä korkobuutsit vedetään jalkaan niin housujen kuin hameenkin kanssa, ja koko komeus kruunataan lierihatulla tai silkkihuivilla.

Mikä parasta, kaikki tyyliin tarvittavista vaatteista löytyy helposti second handina! Kollaasin vaatteet on löydetty kolmesta tämän hetken suosikkinettikaupastani: Niin Mua -vintagekaupasta, Vestiaire Collectivesta sekä Emmystä. Jos näistä kolmesta ei jotain löydy, niin sitä ei tarvitse!

Kuvat: Burberryn trenssi ja Isabel Marant Étoilen neule, Vestiaire Collective; Acnen farkut, Emmy; samettijakku, poncho, ruutujakku ja ruutuhame, Niin Mua; Chloén buutsit ja Maison Michel, Vestiaire Collective.