Marimekko Kioski – uusi coolimpi vaatemallisto!

Posted on

Marimekko Kioski

Marimekko lanseerasi eilen uuden nuorekkaan Kioski-mallistonsa. Kioski on kuratoitu unisex-vaatemallisto, jonka on tarkoitus ilmentää rohkeaa luovuutta ja uudelleentulkita Marimekon vahvoja klassikkokuoseja. Malliston ideana on tuoda perinteikäs designtalo ja sen edustamat arvot nuoremman sukupolven tietoisuuteen simppeleiden ja modernien vaatekappaleiden avulla.

Ensimmäiseen kokoelmaan kuuluu helppoja huppareita, lippiksiä, T-paitoja ja shopper-laukkuja. Halusimme luoda unisex-vaatteita, jotka tuovat ikonisen Unikko-kuviomme uuden urbaanin yleisön ulottuville, sanoo Marimekon pääsuunnittelija Satu Maaranen.

Marimekko Kioski

Marimekon Unikko-kuosi syntyi vuonna 1964, aikana, jolloin kukat eivät perustaja Armi Ratian päätöksestä kuuluneet Marimekon vahvaan kuviomaailmaan. Suunnittelija Maija Isola halusi kuitenkin kapinoida tätä päätöstä vastaan ja luoda kukkateemasta jotakin uudenlaista ja kiinnostavaa. Ikoninen  Unikko-kuosi edustaakin luovuutta ja rohkeutta, ja uusi Kioski-mallisto pyrkii tuomaan kuvioon uuden, modernin ulottuvuuden.

Mallisto on saatavilla Helsingin Mikonkadun ja Forumin myymälöistä, sekä lentokentältä ja nettikaupasta.

Marimekko Kioski

Kiinnostaako Marimekon vaatteet? Kurkkaa myös postaus tulevasta kevätmallistosta!