Mukavin syystyyli: muhkeat neuleet

Posted on

Leppoisaa lokakuuta!

Syksy on täällä! Ilma tuntuu ihanan kirpeältä ja puiden lehdet saavat kauniin uuden värin. Itsekin tekee mieli verhoutua syksyn sävyihin: ruosteen ruskeaan, beigeen ja murrettuun punaiseen. Ja mielellään muhkeaan neuleeseen yhdistettynä! 

Syksyn myötä muhkeat neuleet alkavat nimittäin jälleen kiinnostaa. Mikä sen mukavampaa, kuin verhoutua pehmeään villaan viileänä syysaamuna! Siksi päätinkin koota lokakuun moodboardiin erilaisia upeita neuleasuja inspiraatioksi viileneville päiville. Miltä kuulostaisi esimerkiksi väljän neuleen ja leveälahkeisten housujen yhdistelmä tai kesäinen kukkamekko yhdistettynä paksuun neuleeseen?

muhkeat neuleet

Lokakuussa neulekausi on vasta alussa, joten inspiraatiota ehkä riittää vielä erilaisten asuyhdistelmien testailemiseen. Itse ajattelin kokeilla ainakin edellämainittua neuleen ja leveiden housujen yhdistelmää, ja mikseipä myös kesämekkoa paksun villapaidan ja sukkisten parina. Tällä hetkellä kiinnostaa myös tuplaneule, eli villapaidan yhdistäminen mukavaan neulehameeseen. Jos tämä tuntuu liian villiltä, voi vastaavan lookin luoda myös trendikkään neulemekon avulla!

Kollaasin neuleet: color block -neule, Gabriela Hearst / Net-a-Porter; beige villapaita, Tiger of Sweden; violetti alpakkaneule, & Other Stories; ruskea merinojakku, Arela; ruskea villapaita, Filippa K; harmaa neulemekko, Pura Finland; beige alpakkaponcho, Alpaka / Weecos.

Haluatko lukea lisää syysmuodista? Kurkkaa myös juttuni syksyn käytännöllisimmistä lierihatuista sekä kauneimmista työlaukuista!