Pilkahdus kevättä – Ihanat kotimaiset kevätmallistot

Posted on

Tähän aikaan vuodesta on ihana kääntää katse hetkeksi lämpimämpiin päiviin sekä uuteen, upeaan kevätmuotiin. Päätinkin kerätä tähän postaukseen lempparini kotimaisilta vastuullisuuteen panostavilta merkeiltä. Toivottavasti sinäkin saat näistä kuvista inspiraatiota tulevaan kevättyyliisi!

kotimainen kevatmuoti

Kaiko

Kaikon upea kevätmallisto yllätti minut täysin. Mukana oli kauniita kesämekkoja,  hempeitä pastellineuleita sekä supernäyttävä kukallinen kimono! Malliston vaatteissa on suosittu lyocellin ja luomupuuvillan kaltaisia ympäristöystävällisempiä materiaaleja, ja suurin osa vaatteista on valmistettu Portugalissa.

 

upeat kevätmallistot houkuttelevat

R-Collection

Myös R-Collectionin kevätmallisto aiheutti välittämän wau-efektin: silkkiä, pellavaa ja kaikenlaista ihanaa! Tällä hetkellä kiinnostaa etenkin kevyet tikkitakit, kesäksi puolestaan haaveilen simppelistä pellavamekosta. Suurin osa mallistosta on valmistettu Suomessa ja Baltiassa, silkkituotteet puolestaan Turkissa. Monet malliston vaatteista täyttävät myös ympäristöstandardi Ökö-Tex 100:n ehdot.

 

kotimaiset kevätmallistot inspiroi

Uhana Design

Uhana jaksaa ihastuttaa! Merkin viimeisimmät mallistot ovat olleet täynnä ihania neuleita, kauniita mekkoja ja upeita kukkakuoseja, eikä tämä uusi kevätmallisto ollut poikkeus. Mallistosta on julkaistu vasta pieni osa, ja lisää ihanuuksia ripotellaan myyntiin kevään mittaan. Tähän mennessä julkaistuilla vaatteilla on kaikilla Ökö-Tex 100 -sertifikaatti ja ne on valmistettu joko Suomessa tai Portugalissa.

kotimaiset kevätmallistot

Terhi Pölkki

Terhi Pölkki on ehdottomasti yksi kiinnostavimmista kotimaisista kenkäbrändeistä. Merkin mallistot ihastuttavat vuosi toisensa jälkeen, ja tämän kevään ja kesän kengät ovat erityisen ihania! Itseäni kiinnostaa etenkin trendikkäät puukengät sekä simppelit ballerinat, mutta mallistosta löytyy myös mukavia tennareita ja klassisia herrainkenkiä, sekä monia muita upeita vaihtoehtoja. Suurin osa kengistä on tehty kasviparkitusta nahasta, ja ne on valmistettu käsityönä Portugalissa.

Kaipaatko lisää inspiraatiota keväiseen vaatekaappiin? Kurkkaa myös tämä postaus täydellisestä kevättyylistä!