Rinta rottingille – rottinkilaukku on kesän kuumin asuste!

Posted on

Kesän ja alkavien lomien myötä myös katukuvassa näkyvät asusteet vaihtuvat astetta rennommiksi. Viime kesän lemppari, iso korikassi, on tänä vuonna vaihtunut astetta pienempään ja fiinimpään muotoon. Kyseessä on pieni pyöreä rottinkilaukku, jota myös Bali-laukuksi kutsutaan!

rottinkilaukku

Rottinkilaukku kuuluu olennaisena osana kesän Neo Boho -trendiin, jossa inspiroidutaan luonnonläheisistä väreistä ja materiaaleista sekä kaukomatkoista muistuttavista koruista ja asusteista. Se sopiikin loistavasti täydentämään boheemia kesäpäivän tyyliä tai vaikkapa unelmien festarilookkia!

Laukku on itsessään niin yksinkertainen, että sen voi helposti yhdistää lähes kaikkeen aina romanttisesta retromekosta farkkusortseihin ja valkoiseen kauluspaitaan. Myös minimalistiset kesämekot ja leveälahkeiset culottesit näyttävät upeilta rottinkilaukun parina!

Kuvan rottinkiaukku on ostettu second handina maailman parhaasta Zadaa-appistaAurinkolasit ovat Karl Lagerfeldin (Zadaasta), Hamam-pyyhe Kaapelitehtaan design-markkinoilta ja kengät ovat vintage-Palmrothit (Bulevardin Uffista).