Samuji Pre-Order – kohti entistäkin vastuullisempaa Samujia

Posted on

Kotimaisen muodin lempilapsi Samuji on tämän vuoden aikana noussut otsikoihin valitettavien talousvaikeuksien vuoksi. Tämä on surullista, mutta on ollut ihana seurata, kuinka merkin fanit ovat pistäneet voimansa ja rahansa yhteen tämän suomalaisten suosikkibändin pelastamiseksi. Tämä nimittäin viestii sitä, että pikamuodin aikakaudella on kysyntää myös vastuullisemmille arvoille, kestävyydelle ja laadulle!

Samuji Pre-Order

Samujilla onkin nyt pyritty luomaan uusia strategioita entistä vakaamman tulevaisuuden takaamiseksi. Yksi näistä on juuri lanseerattu pre-order -malli, jossa on 25.11. asti tilattavissa Samujin rakastetuimpia asusteklassikoita, kuten Tori-laukkuja sekä Chunky Beanie -pipoja. Merkin tiedotteessa korostetaan, että Samuji Pre-Order on myös entistä vastuullisempi tapa luoda muotia, kun jokaiselle valmistetuille tuotteelle on varmasti tilausta. Samanlaista ennakkotilausmallia noudattavat myös monet nousevat Suomi-muodin brändit, kuten laadukkaita pellavavaatteita valmistava Atelier Laleh.

Psst! Tiesitkö, että Samujilla toimii nykyisin myös merkin oma vuokrauspalvelu?

Samuji Pre-Order

Mielestäni Samuji Pre-Order on hieno uusi avaus merkiltä, joka on muutenkin pyrkinyt panostamaan tuotannossaan kestävyyteen, vastuullisuuteen ja käytännöllisyyteen. Vanhojen suosikkituotteiden tuominen uudestaan saataville on myös fiksu veto bisnesmielessä, sillä kukapa ei haluaisi käyttää hyväkseen mahdollisuutta tilata itselleen jo kertaalleen tuotannosta poistunutta klassikkotuotetta? Itse himoitsen Samujin ajattoman tyylikästä satulalaukkua ja viininpunaista Chunky Beanieta. Tässä olisi vielä viikonloppu aikaa miettiä, pitäisikö pistää tilaus menemään? 

Mikä on sinun suosikkisi Samujin klassikkoasusteista?

Kuvat: Samuji.

Haluatko lukea lisää vastuullisesta Suomi-muodista? Tsekkaa myös postaukseni kotimaisesta Loviasta, joka tekee laukkuja huonekaluteollisuuden ylijäämänahkoista!

SEURAA BLOGIA: INSTAGRAM / FACEBOOK / PINTEREST