Tyyli-inspiraatio: trendikäs työpukeutuminen

Posted on

Syksyn tullen koittaa paluu arkeen: töihin, kouluun ja harrastuksiin. Uudet asiat inspiroivat jälleen pitkän kuuman kesän jälkeen, ja syksy tuokin usein mukanaan monenlaisia muutoksia. Näin syyskuussa kun tuntuu usein siltä, että nyt on aika laittaa elämä taas järjestykseen.

työpukeutuminen

Töihinpaluun ja tehokkaampien rutiinien vuoksi syyskuussa inspiroi skarppi ja trendikäs työpukeutuminen. Bleiserit ovat in niin catwalkilla kuin katumuodissa, mutta tylsän ja mitäänsanomattoman virastotyylin sijaan syksyn bleiserimuoti tarjoilee kiinnostavia kuoseja, väljiä leikkauksia sekä persoonallisia stailausmahdollisuuksia. Katso vaikka näistä kuvista!

Kasuaalimman tyylin ystävä yhdistää ylisuuren bleiserin simppeleihin farkkuihin, kun taas rohkeammat fashionistat verhoutuvat päästä varpaisiin värikkääsiin pukuihin. Ajankohtainen työpukeutuminen viimeistellään kauden it-asusteilla, kuten muodikkaalla vyötärövyöllä tai sirolla naisellisella käsilaukulla. Yllätys-faktorin tarjoaa kaulahuivin paikalle kietaistu villapaita sekä piristysruiskeena toimivat shokkivärit!

Kuvat: viininpunainen bleiseri ja sininen puku, & Other Stories; ruutubleiseri ja pinkki puku, Arket; beige puku, Filippa K; vaaleansininen bleiseri, Vestiaire Collective.