Tyylikkäät kumisaappaat – 5 kiinnostavaa vaihtoehtoa

Posted on

Kirjoitin jo aiemmin postauksen sadekelien tärkeimmästä asusteesta, eli kaupunkikelpoisista kumisaappaista. Koska citykumpparit herättivät kiinnostusta, päätin koota vielä pienen kollaasin, jossa esittelen tämän hetken tyylikkäät kumisaappaat. 

Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, parhaat kaunpunkikumpparit ovat sellaiset, jotka näyttävät mahdollisimman paljon tavallisilta nilkkureilta. Sellaiset, joissa voi huoletta piipahtaa niissäkin paikoissa, joihin ei perinteiset Hunterit tai ikoniset Hai-saappaat jalassa tulisi välttämättä talsittua. Onneksi tällaisia huomaamattomampia kumpparivaihtoehtoja on nykyään runsaasti tarjolla, sillä tyylikkäät kumisaappaat alkavat jo olla olennainen osa monipuolista vaatekaappia.

Löytyisikö näistä sinulle syksyn (ja toivottavasti koko loppuelämän!) uudet luottokumpparit?

Tyylikkaat kumisaappaat

1.Trussardi Jeans

Trussardin kumisaappaissa ihastuttaa herkullisen punainen väri sekä perinteinen brogues-koristelu. Nämä citykumpparit muistuttavat paljon myös omia DAY Birger & Mikkelsenin saappaitani. Kokemuksesta voin sanoa, että kauniin viininpunaiset kumisaappaat piristävät kummasti harmaata syyspäivää. Sen lisäksi tietty, että on ihanaa pitää varpaat kuivina!

(Edit: Viininpunaiset Trussardit on valitettavasti myyty loppuun, mutta Lemon Jellyltä löytyy vähän vastaavat!)

2. Aigle

Aiglen kumisaappaat on tehty kestävästä luonnonkumista, jonka luvataan säilyvän sukupolvelta toiselle. Lisäksi ne valmistetaan käsin Ranskassa yli 150 vuoden perinteellä, eli todellinen ranskalainen laatu on kyseessä! Nämä ovat siis ehdottomasti kestävää vaihtoehtoa etsivän valinta – eikä saappaiden ulkomuotokaan ole hullumpi!

3. Tommy Hilfiger

Tummansiniset Hilfigerit ovat klassisen tyylikäs kumpparivalinta. Niiden tasaisen kiiltävä pinta saa materiaalin näyttämään melkein kiiltonahalta, mikä saa aikaan entistä hienostuneemman vaikutelman. Siron ja yksinkertaisen mallinsa ansiosta nämä citykumpparit näyttävät hyvältä niin housujen kuin hameidenkin parina – ja kestävät varmasi myös aikaa!

4. Pavement

Tanskalaisen Pavementin kengät valmistetaan käsin Espanjassa ja Portugalissa. Saappaiden materiaalina käytetään Aiglen tavoin kestävää aitoa kumia keinotekoisten materiaalien sijasta. Kaiken muun hyvän lisäksi nämä tyylikkäät kumisaappaat näyttävät upeilta – mattapintaisia kumppareita hädin tuskin erottaa tavallisista nahkakengistä!

5. Lemon Jelly

Myös Lemon Jellyn kumpparit valmistetaan paikallisesti Portugalissa. Kuvan saappaat kuuluvat merkin uuteen Wasteless Act -mallistoon, jonka jalkineet on valmistettu kierrätetystä muovista. Kierrätysmateriaalin lisäksi saappaissa ihastuttaa klassinen muoto sekä kiiltonahkamainen pinta! Jos nyt tarvitsisin uusia saappaita, saattaisin valita nämä!

Kaipaatko lisää muoti-inspiraatiota? Käy tutustumassa myös kauniisiin kotimaisiin laukkuihin!