Testissä: Luonnonkosmetiikan meikkipohja

Posted on

Olen viime vuosina pyrkinyt siirtymään yhä enemmän luonnonkosmetiikan käyttöön, sillä uskon, että luonnollisemmat vaihtoehdot ovat parempi valinta sekä minulle että maapallolle. 

Uusien luonnonkosmetiikan luottotuotteiden löytäminen vanhojen suosikkien tilalle ei aina kuitenkaan ole helppoa. Siksi olin iloinen, kun sain House of Organicilta mahdollisuuden testata muutamia uusia luonnonkosmetiikan tuotteita.

Juuri nyt minulla on etsinnässä luonnonkosmetiikan meikkipohja – erityisesti luonnollinen meikkivoide ja hyvä puuteri. Tein paljon taustatutkimusta tuotteista jo etukäteen, ja päätin valita testattavaksi House of Organic -nettikaupan suosituimpia tuotteita. Jos moni muukin tykkää näistä, niin valinta ei voi mennä kovin pieleen, right? Toivon nimittäin kovasti, että onnistun löytämään näistä meikkikaappini uusia kulmakiviä!

Katsotaan seuraavaksi, millainen meikkipohja näillä luonnonkosmetiikan tuotteilla syntyy!

100% PURE: LUMINOUS PRIMER

Lupaus: Tämän meikinpohjustusvoiteen luvataan parantavan meikin kestävyyttä ja piilottavan juonteita ja ryppyjä valoa heijastavien pigmenttien avulla. Samalla se ravitsee ja suojaa ihoa vitamiinien sekä antioksidanttien ansiosta. Kuulostaa hyvältä ainakin tämän kolmeakymppiä lähenevän bloggaajan korvissa!

Arvio: Primerin kokeileminen sai aikaan vahvan wow-efektin: miten pehmeä koostumus ja mikä hehku! Tuote tuntui ihanalta kasvoilla ja vaikutti hetkessä heleyttävän nuupahtanutta talvi-ihoa. Tämä menee ehdottomasti jatkoon!

KORENTO: BERRY VITAMIN CREAM FOUNDATION

Lupaus: Kotimaisen Korennon luonnonkosmetiikan meikkivoidetta kehutaan ylelliseksi ja ravitsevaksi luksuskosmetiikaksi, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan arktisten marjojen vitamiineilla ja antioksidanteilla. Lisäksi tuote lupaa kosteutusta ja peittävyyttä ilman pakkelimaista lopputulosta.

Arvio: Meikkivoide levittyi helposti ja pehmeästi – etenkin pohjalle levitetyn primerin päällä! Lopputulos oli kevyen mattainen ja juuri sopivan peittävä. Kasvojen väri tasoittui ja pienet ongelmakohdat hävisivät, mutta iho näytti silti sopivan luonnolliselta. Toimiva tuote niihin tilaisuuksiin, joissa kaipaa meikkipohjalta hieman enemmän!

LILY LOLO: TRANSLUCENT SILK -VIIMEISTELYPUUTERI

Lupaus: En ole käyttänyt puuteria vuosikausiin helposti kuivuvan ihoni takia, mutta kun bongasin House of Organicsin valikoimasta tämän kuivalle iholle sopivan Lily Lolon viimeistelypuuterin, oli pakko valita tuote testattavaksi. Kuivalle iholle sopivan koostumuksen ohella luonnonkosmetiikan puuterin luvataan häivyttävän ihon epätasaisuuksia, pidentävän meikin kestoa ja elvyttävän väsynyttä ihoa. Voiko tällaista täydellisyyttä olla olemassakaan?

Arvio: Odotin tuotteen kokeilemista jännityksellä. Rasiasta oli helppo ripotella juuri sopiva määrä puuteria kasvoille sudittavaksi, ja lopputulos oli tasainen muttei liian meikattu. Puuteri ei aiheuttanut hilseilyä edes kuivalla talvi-ihollani, mutta minimaalisen pientä kiristelyä olin kuitenkin huomaavinani. Verrattuna siihen, mitä muut puuterit tekevät iholleni, tuntuu tämä kuitenkin vallan loistavalta vaihtoehdolta. 

Huom: Puuterin mukana ei tule sivellintä, mutta nettikaupasta löytyy myös saman merkin kabuki-suti, josta olen kuullut kehuja. 

MADARA: ANTI-POLLUTION CITY CC-VOIDE

Lupaus: Madaran City CC-voiteen kerrotaan antavan tervettä väriä ja tasoittavan ihon sävyä – sekä ennenkaikkea suojelevan ihoa niin ilmansaasteilta kuin auringon haitallisilta säteiltäkin. Samalla sen luvataan hidastavan ihon ennenaikaista ikääntymistä ja luovan luonnollisen kauniin ja hehkuvan lopputuloksen. Mitä muuta voi enää meikkipohjalta toivoa?

Arvio: Tälle tuotteelle minulla oli kovat odotukset, ja kieltämättä Madaran City CC oli niiden arvoinen! Voide oli todella hyvän tuntuinen, juuri sopivan peittävä ja helposti levittyvä – täydellinen vaihtoehto omaan arkimeikkiini. Tässä on todellista potentiaalia kiireisten aamujen luottotuotteeksi!

DR. HAUSCHA: CONCEALER-PEITEVOIDE

Lupaus: Täydellinen meikkipohja vaatii tietysti myös laadukkaan peitevoiteen yksittäisten epätasaisuuksien peittämiseen. Dr. Hauschkan peitevoiteen luvataan toimivan tässä tehokkaasti ja hoitavan samalla ihoa mineraalipigmenttien ja rohtokasvien avulla. Juuri tätä rakastan luonnonkosmetiikassa: kauneutta ja hoitavuutta samassa paketissa!

Arvio: Peitevoide oli positiivinen yllätys! En ole tätä ennen löytänyt koskaan kunnolla toimivaa peitetuotetta, mutta tämä vaikutti todella tehokkaalta. Koostumus oli sopivan paksu ja peittävä, ja voide oli helppo töpötellä paikalleen sisäänrakennetun aplikaattorin avulla. Lisäksi sillä sai helposti piiloon niin finnit kuin kevyet aknearvetkin! 

Taydellinen luonnonkosmetiikan meikkipohja

Kokeilun lopputulos

Testin tarkoituksena oli löytää uusia luonnonkosmetiikan meikkipohja-tuotteita vanhojen suosikkien tilalle. Täytyy sanoa, että sydämeni veivät etenkin 100% Puren pohjustusvoide, Madaran CC-voide sekä Dr. Hauschkan peitevoide, joista uskon tulevan uusia arkiaamujen luottotuotteitani. Päälle ripaus vanhoja lemppareitani, Korennon poskipunaa ja Bybin korostusväriä, ja kaunis arkimeikki on valmis!

Myös Korennon meikkivoide ja Lily Lolon puuteri jäävät ehdottomasti käyttöön, mutta säästän ne niihin tilaisuuksiin, joissa haluan panostaa meikkiini hieman enemmän. On mahtava tietää, että sekä nopean arkimeikin että kestävämmän juhlalookin tarpeet löytyvät nyt omasta meikkipussista!

Tuotteet saatu osana yhteistyötä.