Tyylikkäät kotivaatteet – 10 vastuullista vaihtoehtoa!

Posted on

Joulun pyhinä on ihana hengailla rauhassa kotona. Tunnelmalliseen kotoiluun kuuluvat tietenkin myös tyylikkäät ja vastuullisesti valmistetut kotivaatteet, joita löytyy tällä hetkellä lukuisten kotimaisten suosikkibrändien valikoimista. Unohda siis kulahtaneet verkkarit tai puristavat farkut – näissä oloasuissa tunnet olosi upeaksi mukavuudesta tinkimättä!

tyylikkäät kotivaatteet kuuluvat tunnelmalliseen kotoiluun

Itse olen jo vuosien ajan vannonut kotivaatteissa leppoisaan villapaita ja legginssit -komboon. Vilukissa kun olen, päätin tänä syksynä panostaa lämpöön ja mukavuuteen, ja tilasin nämä Savana Collectionin ihanat merinovillalegginssit. Ne ovat muuten huomattavasti lämpimämmät kuin puuvillaiset kollegansa!

Legginssieni lisäksi olen täysin ihastunut näihin Arela Studion ja Uhana Designin merinovillaisiin oloasuihin. Kuinka tyylikkäältä voikaan näyttää päästä varpaisiin puettu pehmoinen villa! Niin tyylikkäältä, että oikein asustettuna asuja voisi hyvin käyttää myös oman kodin ulkopuolella.

Toinen mikä kiinnostaa tällä hetkellä, on ihastuttava pitkävartisten villasukkien ja neulemekon yhdistelmä. Olen googlaillut simppeleitä neulomisohjeita täydellisiin ylipolvensukkiin, mutta jos homma tuntuu liian haastavalta, niin nämä Pura Finlandin villasukat tarjoavat kyllä loistavan vaihtoehdon! Neulemekko löytyykin jo omasta takaa, mutta pakko on silti todeta, että nämä Aarre Labelin uudet poolokaulusmekot näyttävät todella tyylikkäiltä! 

tyylikkäät kotivaatteet rentoutumiseen

Niiden, joille kauniit neulemekot ja ylelliset merinohousut tuntuvat kotivaatteina hieman vierailta, kannattaa puolestaan tutustua tarkemmin R-Collectionin valikoimiin. Heidän mallistostaan löydät niin rennot collegeasut kuin muhkeat villapaidatkin – sekä tyylikkäät ulkoiluvaatteet, mikäli haluat pistäytyä lomalla myös ulkoilmassa! 

Toinen kiinnostava vaihtoehto on Puuvillatehdas: näiden rentojen trikoohousujen luvataan sopivan kotoilun lisäksi myös töihin ja illanviettoihin. Myös Kaikolta ja Noukilta löytyy mukavia perusvaatteita, jotka sopivat sekä kaupungille että kotiasuksi. Tsekkaa vaikka tämä ihana culottes-housujen ja puuvillapaidan yhdistelmä: ei ole ihan helppo löytää asua, joka on yhtä aikaa näin kaunis, monikäyttöinen ja mukava!

Ihanaa joulua teille kaikille!

 

Ensimmäisen kollaasin tyylikkäät kotivaatteet: Merinovillainen neuleasu, Arela Studio; collegepaita & merinovillalegginssit, Savana Collection; poolokauluksinen neulemekko, Aarre Label; neulemekko & ylipolven villasukat, Pura Finland; muhkea neuletakki ja collegehousut, Kaiko Clothing.

Toisen kollaasin ihanat oloasut: Merinovillainen neuleasu, Uhana Design; culottes-housut ja valkoinen paita, Nouki; harmaa collegepaita, Hálo from North; vaalea neule ja trikoohousut, Puuvillatehdas, oranssi mohairneule ja collegehousut, R-Collection.