Boilersuit-haalari: kevään ehdoton street style -suosikki!

Posted on

Tämän kevään ehdoton street style -hitti on maskuliininen boilersuit-haalari. Työmaahaalareista inspiroituneet asut valtasivat catwalkit ja edelläkävijöiden vaatekaapit jo viime vuoden puolella, mutta tänä keväänä ne ovat lopullisesti rantautuneet ketjuliikkeisiin sekä katumuotiin.

Rennosti laskeutuvia haalareita on kuvattu muun muassa muotivaikuttaja  Charlotte Groeneveldin, Caroline Issan sekä Lisa Aikenin päällä. Se onkin loistava asuvalinta etenkin silloin, kun aikaa on niukasti – vetäiset vaan jumpsuitin ylle ja kengät jalkaan, ja olet valmis lähtöön!

haalari

Koska vastakohdat viehättävät, ronski haalari näyttää parhaalta sirojen kenkien sekä naisellisen laukun parina. Jos kuitenkin haet rennompaa tyyliä – tai et yksinkertaisesti jaksa taiteilla koroilla – voit huoletta yhdistää haalarin myös ubertrendikkäisiin pappalenkkareihin!

Kollaasin kuvat: tikkarikorkkarit, Minna Parikka; valkoinen jumpsuit, Vestiarium; musta haalari, Uhana Design; musta ja siniraidallinen boilersuit, Vimma; vaaleanpunainen jumpsuit, Hálo; Tara Jarmonin ruskea boilersuit, Vestiaire Collective; 40-luvun vintagelaukku, Niin Mua.