Sesongin käytännöllisin asustetrendi – kesäbuutsit!

Posted on

Muotilehtien kuningatar Vogue sen sanoi: tämän kesän käytännöllisin asustetrendi on niin sanottu seasonless boot. Vogue suosittelee trendiä etenkin tiedostavalle kuluttajalle, joka suosii tuotteita, jotka toimivat ympäri vuoden. Ja matalavartiset buutsithan toimivat – etenkin täällä pohjoisessa!

asustetrendi

Tämä asustetrendi ihastuttaa etenkin siksi, että se sopii lähes kaikkiin asuihin. Lahkeista käärityt farkut ja nilkkurit ovat takuuvarma yhdistelmä, mutta yhtä lailla buutsien kanssa toimivat myös boheemit maksimekot, supertrendikkäät pliseeratut hameet sekä vaikkapa vanhoista farkuista leikatut sortsit. Muodikas safaritrendi täydentyy mukavasti ruskeansävyisillä mokkabuutseilla ja oliivinvihreällä pellavahuivilla, kun taas hennon vaaleanpunertavat nilkkurit ja vintagelaukku viimeistelevät astetta tyttömäisemmän kesätyylin.

asustetrendi

Kesäbuutsit sopivat etenkin viileämpiin kesäpäiviin, ja ne lisäävätkin huomattavasti ihanien hellevaatteiden käyttöaikaa niinä päivinä, kun sandaalit tai balleriinat eivät yksinkertaisesti riitä. Hengittävät, vuorettomat nahkanilkkurit eivät kuitenkaan hiosta korkeammillakaan lämpötiloilla, joten niitä uskaltaa käyttää myös lämpimämpinäkin päivinä – tämä tuli testattua viime viikonlopun yllättävillä kesäsäillä!

P.S. Jos haluat lisää esimerkkejä buutsien ja kesävaatteiden yhdistelyyn, suosittelen tsekkaamaan Netflixin ihanan Love-sarjan Mickeyn tyylin – she wears them with everything! 

Molemmat buutsit Vagabondin (vanhemmista mallistoista). Tummat aurinkolasit Karl Lagerfeldin ja vaaleat Dolce&Gabbanan (molemmat ostettu Zadaa-apista). Korilaukku second hand ja valkoinen laukku kotimaista vintagea, pellavahuivit ostettu Gina Tricot’sta kymmenisen vuotta sitten.