Hellehattu – kesäpäivien ykkösasuste!

Posted on

Kesä tuli takaisin, ja auringonpaiste tuntuu taas ihanalta muutaman viileämmän päivän jälkeen! Vaikka nyt tuntuukin siltä, että sekä keho että mieli haluavat imeä itseensä joka ikisen auringonsäteen, kannattaa auringonpalvontaan varautua kunnollisin asustein. 

Oma muistisääntöni hellepäivien varalle on se, että hartiat ja pään peittämällä pärjää pitkälle. Siksi kunnollinen hellehattu onkin kesäpäivien tärkein asuste! Kesänäytösten catwalkeilla on viime vuosina näkynyt valtavia lierihattuja, jotka suojaavat pään lisäksi puolet vartalostakin. Pienemmälläkin pärjää kuitenkin hyvin, mikäli näyttävä diiva-hattu ei istu omaan kesätyyliin. 

Hellehattu

Vähäeleisempi hellehattu on myös siitä näppärä asuste, että se viimeistelee helposti tyylin jos toisenkin – ja piilottaa siinä samassa kuumuuden lätistämän kesätukan! Trendikkäitä hattuja on ketjuliikkeiden hyllyt täynnä, mutta laadukkaamman vaihtoehdon saattaa löytää vaikka pikkukaupungin kesämarkkinoilta! Panostajia neuvoisin tutustumaan Kämp Gardenissa sijaitsevaan En Hats -liikkeeseen – merkin hatut ovat UPEITA!

Hellehattu ostettu Porvoon vanhankaupungin markkinoilta, Dolce & Gabbanan aurinkolasit second handina Zadaasta. Bali-laukku tilattu Etsystä, sandaalit Flattered.