Ihanin talvityyli – lämpimät neuleet ja muhkeat asusteet

Posted on

Ihanaa tammikuuta, uutta vuotta ja alkavaa vuosikymmentä! Blogissa on viime aikoina ollut tavallista hiljaisempaa, kiitos flunssakauden, mutta toivotaan, että uusi vuosi alkaa terveempänä ja energisempänä kuin vanha loppui! Pysyäkseni lämpimänä – ja pitääkseni tulevat flunssat loitolla – olenkin selaillut loputtomasti pehmoista talvityyli-inspiraatiota. (Vaikka totta puhuen tällä viikolla on tainnut olla enemmän plussa-asteita kuin joinain juhannuksina.) Kokosin kuitenkin suosikkikuvistani pienen talvisen kollaasin – toivottavasti se inspiroi yhtä paljon sinua kuin minua!

Ihanin talvityyli

Näin talvella kiinnostaa erityisesti neutraalit beigen, harmaan ja luonnonvalkoisen sävyt, jotka tuntuvat turvalliselta, mutta kuitenkin kokomustaa huomattavasti kepeämmältä vaihtoehdolta. Myös pehmeät materiaalit ja väljät leikkaukset ovat must talven turvavaatteissa: mikä voisi olla ihanampaa, kuin verhoutua pehmoiseen villaan viileänä talviaamuna? Ylisuuret villapaidat ja neulemekot ovatkin olleet kovassa käytössä viimeaikoina, samoin kookkaat villahuivit, joista on muodostunut talvityylini suosikkiasuste. Omani ovat second hand Acnea, mutta bongasin kiinnostavan kotimaisen vaihtoehdon Uhana Designilta, joka on ehdottomasti yksi tämän hetken kiinnostavimmista suomalaismerkeistä.

Simppeleistä neuleista tekee toimivan talvivaatteen myös niiden helppo yhdisteltävyys: lähes mikä tahansa alaosa toimii kauniin villapaidan parina! Itse pysyttelen talvityylissäni usein omalla mukavuusalueellani pillifarkkujen ja siistien legginssien parissa, mutta Eetin muutaman viikon takainen lempivaatehaaste sai minut kokeilemaan myös suoria housuja, hameita sekä trendikkäitä culotteseja lempparineuleeni kaverina. Ja kaikki näistä toimivat loistavasti – kunhan vaan muistaa pukea lämpimät villasukkikset tai vähintäänkin pitkävartiset saappaat – hameiden ja lyhytlahkeisten culottesien alle!

Minkälainen on sinun suosikki talvityyli?

Kollaasin kuvat: harmaa neule, Lumoan / Weecos; beige neule, Hálo; muhkea pipo, Myssyfarmi; beige villakangastakki, Samuji; pooloneule, Pura Finland; harmaa villakangastakki, Hálo; harmaa kashmirhuivi, Store of Hope; beige neule, Puuvillatehdas / Weecos; toppahuivi, Tauko Design / Weecos.