Neulemekko – syysaamun pelastus

Posted on

Syksyllä ilmojen viiletessä ja aamujen pimetessä sitä kaipaa usein muutaman ylimääräisen minuutin sängyssä ennen kun on valmis nousemaan ylös ja kohtamaan uuden päivän. Siksi syksyinen vaatekaappi kannattaakin rakentaa mahdollisimman helppojen – ja mukavien! – vaatteiden varaan, jotta uniset aamut tuntuisivat edes pikkuriikkisen helpommilta. 

Neulemekko

Lämmin ja pehmeä neulemekko on yksi ehdottomista syysaamujen pelastajista. Käytännölliset ja kauniit villamekot alkoivat nousta catwalkeille ja katukuvaan jo viime syksynä, mutta tämä vuonna niistä on tullut varsinainen syystrendi! Eikä ihme, sillä tämän helpompaa ja mukavampaa syysvaatetta saa hakea! 

Neulemekot sopivat loistavasti syksyyn, koska (etenkin villaisina versioina) ne ovat ihanan lämpimiä, eivätkä ne vaadi kaverikseen mitään sen kummempia kommervenkkejä. Villasukkikset jalkaan ja paksu neulemekko päälle! 

Kuvan mekot: harmaa merinovillamekko, Aarre / Weecos; beige kashmirmekko, Arela Studio; luonnonvalkoinen villamekko, Pura Finland; mustavalkoinen villamekko, Hálo; ruskea merinovillamekko, Puuvillatehdas / Weecos.

Kaipaatko lisää lämmikettä? Kurkkaa myös postaukseni trendikkäistä talvitakeista!