Kuulas syysmeikki – 3 suosikkituotetta

Posted on

Kaunis syysmeikki syntyy helposti, kun iho on kesän jäljiltä vielä päivettynyt ja hyvässä kunnossa. Itselleni on tässä loppukesän ja alkusyksyn aikana muodostunutkin uusi kevyempi meikkirutiini, joka perustuu pitkälti kolmeen tämän hetken suosikkituotteeseeni. Toki kaveriksi voi sipaista hieman meikkivoidetta ja maskaraa, mutta näillä kolmellakin pärjää jo yllättävän pitkälle!

syysmeikki

Bybi Babe Balm: 

Bybin ihastuttava monitoimivoide toimii muun muassa korostustuotteena ja kosteuttajana. Itse käytän sitä erityisesti pistämään kulmakarvat järjestykseen ja tuomaan pientä kiiltoa huulille. Myös poskipäät saavat kauniin kiillon tämän tehovoiteen avulla! 

Korento Lip & Cheek Tint:

Kotimaisen Korenton monitoimituote toimii niin huuli- kuin poskipunana! Tuote on todella runsaspikmenttinen ja levittyy kauniisti sormien avulla. Joskus olen jopa sekoittanut ripauksen poskipunaa Bybin monitoimivoiteeseen ja saanut näin aikaiseksi itselleni sopivan hennon huulikiillon! 

syysmeikki

Bybi Babe Balm Bronze Highlighter:

Bybin bronssinen korostusväri on tämän hetken ehdoton lempparituotteeni! Sen lämpimän bronssinen sävy sopii täydellisesti vielä hieman päivettyneelle syysiholle, ja jo muutama sipaisu saa koko kasvot hehkumaan! Itse tykkään levittää tätä highlighteria etenkin poskipäiden korkeimpaan kohtaan, silmän sisänurkkaan sekä kulmaluulle. Myös amorinkaari saa kauniin hehkun tämän highlighterin avulla!

Millainen on teidän syysmeikki?

Tuotteet saatu testiin.

Kaipaatko lisää syysinspiraatiota? Lue myös juttuni syksyn käytännöllisimmistä lierihatuista sekä kauneimmista työlaukuista!