Silkkihuivi – kauden yllättävin trendiasuste!

Posted on

Yksi viimeaikojen kiinnostavimmista asustetrendeistä on perinteinen silkkihuivi. Klassisia kaulahuiveja on pitkään pidetty hieman konservatiivisina asusteina, jotka sopivat ehkä naapurin mummolle tai kuningatar Elisabethille, mutta eivät välttämättä modernille city-naiselle. Kunnes huivit valtasivat catwalkin ja katumuodin – ja osoittivat ennakkoluulot turhiksi!

Silkkihuivi

Perinteisin tapa käyttää huivia on tietenkin kaulan ympärillä, mutta tänä kesänä (ja syksynä!) silkkihuivi koristaa decolteen sijasta hiuksia ja käsilaukkujen kahvoja. Huivitrendi onkin siitä mahtava, että se on helppo, sekä edullinen ja ekologinen, tapa piristää myös yksinkertaista tyyliä. Kauneimmat huivit kun löytyvät  vintageliikkeistä – tai vaikkapa mummolan ullakolta!

Kietaisemalla huivin käsilaukun koristukseksi saat hetkessä lempilaulullesi uuden ilmeen. Myös alkusyksyn trendikkäimmät kampaukset hyödyntävät huiveja poninhännän tai nutturan ympärille kiedottuna. Sen lisäksi että huivi saa kampauksesi näyttämään kiinnostavammalta, se tekee hiuksistani huomattavasti paksumman näköiset! 

Vitangehuivi ja Palmrothin kengät Bulevardin UFFista, korilaukku Zadaasta.

Lisää vintage-henkistä tyyliä löydät täältä ja täältä!