Upea rantatyyli: kaftaanit, korit ja muut suosikit!

Posted on

Säät suosivat tällä viikolla ja siitä inspiroituneena päätin koota pienen moodboardin ihanista vastuullisista rantakamppeista. Kattavan listan eettisistä ja ekologisista uikkareista löydät täältä, mutta näillä asusteilla hiot upean rantatyylin huippuunsa!

Vastuullinen rantatyyli

Kaftaanit ja maksimekot ovat lempivaatteitani kesällä, kun haluan heittäytyä täysin hipiksi. Upeimmat löytyvät ehdottomasti Nest Factorylta, jolla on myös ihana liike Helsingin Ullanlinnassa. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti Intiassa, jossa on pitkät perinteet kankaiden painannasta ja käsillä tekemisestä.Valmistajat ovat taitavia artesaaneja ja pienyrittäjiä, joiden reilut työolot ja palkat on varmistettu pitkäjänteisellä yhteistyöllä ja toistuvilla vierailuilla. Nest Factoryltä löytyy myös upeita pyyhkeitä, jotka ovat ehdottomasti tsekkaamisen arvoisia!

Kaftaanin lisäksi rantatyyli vaatii upean hellehatun ja tyylikkään korin uikkareille, pyyhkeelle ja muille rantakamppeille. Kiinnostavimmat vaihtoehdot löytyvät Kokorilta ja Mifukolta, joista molemmat valmistavat tuotteensa vastuullisten periaatteiden mukaisesti Afrikassa paikallisten käsityöläisten toimesta. Molemmat merkit luottavat kestäviin luonnollisiin materiaaleihin, sekä pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja vastuullisen toimeentulon turvaamiseen. Näitä asusteita voi siis shoppailla hyvällä omatunnolla!

Vastuullisen rantatyylin täydentää tietysti arvoihin sopivat sandaalit. Kauneimmat löytyvät Terhi Pölkin valikoimista (lue lisää täältä), mutta myös perinteiset (ja ikuisesti kestävät!) Birkenstockit ovat loistava valinta rantapäiviin – ja miksei muuallekin!