Housupuku – syksyn helpoin ja tyylikkäin trendiasu

Posted on

Housupuku on kasvattanut suosiotaan valtavasti viime vuosina. Aluksi puvut nousivat pinnalle maskuliinisen minimalismin myötä, mutta viime aikoina housupuvuista on alkanut näkyä yhä enemmän myös naisellisesti leikattuja sekä iloisen värikkäitä versioita. Korkeita vyötäröitä, leveitä lahkeita, vyötettyjä jakkuja – you name it, we’ve seen it! 

Housupuku

Mielikuva housupuvuista saattaa olla jäykkä ja virallinen, mutta tämä ei todellakaan pidä enää paikkaansa! Pehmeästä materiaalista tehty istuva housupuku voi itseasiassa olla yllättävän mukava (ja todella helppo) valinta niin töihin kuin juhliinkin! Housupuku on siinä mielessä vähän niinkuin tämän vuoden kaksi muuta street style -suosikkia, haalari ja printtimekko, että sen kanssa ei tarvitse pähkäillä sitä, mihin vaatekappaleen yhdistää. Kun yläosa ja alaosa kulkevat samassa paketissa, voi ajatukset keskittää tärkeämpiin asioihin – kuten vaikka asusteiden valintaan! Itse pukisin puvun ehdottomasti korkonilkkureiden ja naisellisen käsilaukun kanssa.

Kollaasin puvut: värikäs puku, Stine Goya / Net-a-Porter; Unikkopuku, Marimekko; vihreä puku, Filippa K; ruutupuku, Mara Hoffman; sininen puku, Maggie Marilyn / Net-a-Porter.